TOCNs julekalender 8. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Har du sikret deg medlemskap i TOCN? Om du skal bli ferdig med alle juleforberedelsene og utnytte kakelinna som ofte kommer midt i desember, så er det nå du må utnytte dagens supertilbud. Men rekker du det ikke i dag, så gjelder supertilbudet helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Presentasjon av TOCNs samarbeidspartner: Bilkosmetikk AS
Hos Bilkosmetikk kan du få reparert parkeringsbulken i julerushet, lakkskader, lakkforsegling og lakkfornying. Verkstedet har avdelinger i Oslo, på Hvalstad og i Drammen, og betalende TOCN-medlemmer får hele 20 % rabatt på tjenestene de yter. Vel verd å kikke nærmere på.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Det er utrolig deilig når en kan kjøre rundt med stereoanlegget på full guffe, og en Spotify som fungerer perfekt. Men noen av Tesla-eierne sliter virkelig med å få Spotify til å virke skikkelig, og gode råd er ofte langt unna. Et råd som med hell er blitt prøvd av mange er dette: sett bilen i P (Park modus). Gå inn på innstillinger —>visning —> endre språk. Velg et hvilket som helst språk i menyen. Når språket er valgt vil bilen tilbakestille skjermen. Gå så tilbake til innstillinger igjen, og sett tilbake til det språket du ønsker. Hokus Pokus, så er Spotify tilbake igjen, og jula kan på ny bli god med din musikk i høyttalerne. Og jul med riktig musikkvalg.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vidar Holen

Legg igjen den første kommentaren