TOCNs julekalender 7. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
I dag er det akkurat 24 dager igjen av vårt supertilbud, så det gjelder å passe tiden. Juleforberedelser tar tid, og tiden er noe som går veldig fort når en har masse å gjøre. Så tegn deg som medlem i dag, når du har tid igjen. Ordner du det senere? Supertilbudet gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Vår samarbeidspartner, Scandic Shine / Bilpleiebutikken, har laget et supert juletilbud for medlemmer av TOCN:

Chemical Guys MR. Pink (473ml) er en bilsåpe og den ønsker Bilpleiebutikken å gi hele 50 % avslag på i hele desember. TOCN-medlemmer gir beskjed når bilsåpen skal bestilles og betaler i den Bilpleiebutikken de besøker, og dermed får de tilbudsprisen.

Når du bestiller på nettsidene til www.scandicshine.no legges inn en kode ved utsjekk, og koden lyder: TOCJUL.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
I førjulstiden er det helt forståelig at det ønsker å høre på god musikk i stereoanlegget i bilen, men noen biler har en lei tendens til å ikke virke skikkelig når det skal spilles musikk fra Spotify. En av løsningene er å sette bilen stille i parkmodus. Da kan du gå inn på innstillinger ->visning -> endre språk (fritt valgt språk) og bilen vil tilbakestille seg selv. Endre språk tilbake til det opprinnelige språket som du ønsker å ha, og så skal Spotify fungere igjen, og spille det du måtte ønske. Julemusikk finnes i mange forskjellige sjangre, du finner helt sikkert den du liker å høre på.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Anton Wallin

Legg igjen den første kommentaren