TOCNs julekalender 6. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på TOCN-medlemskap
I Nederland er det Sinterklaas som blir feiret i dag, 6. desember. Det er den nederlandske versjonen av Sankt Nikolas, eller som vi etter hvert har begynt å kalle ham: julenissen. Akkurat som Sinterklaas er en gavenisse, så følger TOCN opp med å gi bort årets største julegave til nye medlemmer i klubben. Supertilbudet gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Vi presenterer TOCNs samarbeidspartnere:
I dag er det Poleringssenteret på Mysen som ønsker å yte sin service til alle TOCN-medlemmer. Her får du 12 % rabatt på deres produkter. Lakkbeskyttelsen de bruker er fra MODESTA og er den mest avanserte lakkbeskyttelseen som finnes, mener Poleringssenteret, både når det gjelder hardhetsnivå, beskyttelse og glans. Så ønsker du en skikkelig julegave i år, bestill hos Poleringssenteret.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Skal du dra på julebord en kveld, og ikke har lyst til å kjøre egen bil, så er dagens tips et miljøvennlig tips. Når du bestiller drosje, så spør etter en miljøbil. Da gir du et klapp på skulderen til drosjeeierne som har valgt å kjøre en mer miljøvennlig stil, samtidig som du også dytter litt til de drosjeeierne som fortsatt sitter på gjerdet og lurer. God julebordtur med elbil i førjulstiden!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Teks og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Morten Sevaldsen

Legg igjen den første kommentaren