TOCNs julekalender 4. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Nå er alle julekalenderne utsolgt i butikkene. Da er det godt at TOCN har sin egen julekalender som hjelper deg å telle ned til julaften. Vi kjører på med vårt supertilbud som gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartner Unik Auto i Kristiansand 
Det er profesjonelle folk med over 20 års erfaring hos Unik Auto. Her kan du få utført foliering, lakkrens, ripefjerning, coating, bilvask, innvendig rens, luktfjerning og klargjøring av bilen din. Og det beste av alt: TOCNs betalende medlemmer får 24-42 % rabatt på listeprisene de har. Bare dét er verd en hel julekalender og medlemskapet med.

Bruk skjemaet du finner i denne lenken, og bestill julegaven til deg selv i dag.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Det er kanskje ikke alltid at superladerne til Tesla er i nærheten når du trenger dem aller mest. Du kan benytte deg av andre ladeselskaper, ved hjelp av et CHAdeMO-adapter, en overgang som noen synes er litt klumpete og tung. For alle dem med litt eldre biler, har Tesla nylig gjort det mulig å bygge om til CCS. Da kan bilen din plutselig lade med inntil 150 kW effekt på alle hurtigladere som støtter det. Uansett vil du lade 50 kW, og det er en god del hurtigere enn du klarer med CHAdeMO.

Model 3 har CCS som standard i sine biler, og snart også for din bil? God juletur med rask lading.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Terje Førsund

Legg igjen den første kommentaren