TOCNs julekalender 3. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Juleforberedelsene er nå forhåpentligvis i gang sånn smått nå i starten av desember, og vi har laget en skikkelig julekalender i ventetiden.

Nå nærmer vi oss 27.000 medlemmer på den store Facebook-gruppen, og mange av dem er ikke blitt med som betalende TOCN-medlemmer ennå. Derfor er vi nå på tilbudssiden og gir et supertilbud som gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Her kommer juletilbudet fra RUYTERS. De holder til i Sandnes, utenfor Stavanger. Bjarne Ruyters kan vise til mange års erfaring med bilpleie og fornøyde kunder. De kan tilby både innvendig og utvendig bilpleie.

De ønsker å gi 25 % rabatt på alle RUYTERS bilpleiepakker til alle som bestiller før 31. desember 2019.

Så her er det bare å klikke inn på denne lenken, og se hva de har å tilby.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?
Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt etter at du har tegnet deg som nytt TOCN-medlem og viser ditt elektroniske medlemskort (logg inn på TOCN.no for å se dette).

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Før du drar på kjøretur, er det lurt å skrive destinasjonen for turen i navigasjonruten på den store skjermen i Teslaen. Men det er et lite triks som er nyttig å vite før du begynner å skrive, og det er å skrive husnummeret på destinasjonen først, før du skriver gateadressen. På den måten slipper du som regel å skrive inn hele adressen. Man utelukker også alle de gatene som ikke har det nummeret du skal til. Enkelt å finne fram.

Oversikten over superladerne finner du også enkelt på skjermen, om det skulle bli for lite power på veien fram til destinasjonen. Det er bare å trykke på lynsymbolet på høyre side i kartet.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

Foto: Ulf Berg

Legg igjen den første kommentaren