TOCNs julekalender 5. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Vi er i Cyber-humør i TOCN og i år skulle det virkelig suse litt i medlemstilbudene. Derfor har vi nå vi et supertilbud som er gyldig i hele desember, og medlemskapet gir vi praktisk talt bort i denne perioden. Supertilbudet gjelder altså helt fram til 31. desember kl. 24.00.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden, og Felgteknikk er en av de samarbeidspartnerne som har ekstra godt juletilbud hele desember. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Felgteknikk holder til i Oslo og i Fredrikstad. De har gode tilbud til TOCN-medlemmer hele året. I vår julekalender ønsker Felgteknikk å tilby 15 % rabatt på reparasjon av felger i hele desember, fram til 20. desember, som er deres siste åpningsdag før jul.

Dette blir helt eksklusivt for TOCN sine medlemmer i desember. Rabatten gjelder for alle typer arbeid utført ved Felgteknikk sine avdelinger i Oslo eller Fredrikstad, og er 5 % mer enn deres “vanlige” medlemsrabatt. Nå gis den som en ekstra god julerabatt, eller som de selv sier: en “høytidsrabatt”.

Du finner alt om Felgteknikk på deres medlemsfordelside.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
På vår store Facebook-gruppe med rundt 27.000 medlemmer er det daglig noen som opplever feilmeldinger i bilen sin og tar et foto av den. Hjelp og svar får de også ganske fort, som regel. Men om problemet skal kunne søkes opp av andre ved en senere anledning, så må teksten på meldingen skrives i innlegget også. Det holder ikke med kun et bilde, det er nemlig ikke søkbart for andre som kan oppleve samme feilmelding. Og skriv gjerne meldingen på engelsk. Norsk språk i bilen har kommet ganske nylig, og ikke alle har fornorsket bilen sin ennå. Dessuten har vi mange engelsktalende som også søker i gruppa vår. Så skriv i teksten din hva feilmeldingen sier. Da kommer hjelpen ut til alle.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Teks og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Jardar Komperud

Legg igjen den første kommentaren