TOCNs julekalender 2. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Endelig er juleforberedelsene i gang, og vi trår til med en skikkelig julekalender.

I løpet av dette året har det kommet mange nye Tesla-eiere i landet vårt, og det gleder oss i TOCN enormt mye. Derfor klasker vi til med et supertilbud som gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Vår samarbeidspartner, Scandic Shine / Bilpleiebutikken, har laget et supert juletilbud for medlemmer av TOCN:

Chemical Guys MR. Pink (473ml) er en bilsåpe og den ønsker Bilpleiebutikken å gi hele 50 % avslag på i hele desember. TOCN-medlemmer gir beskjed når bilsåpen skal bestilles og betaler i den Bilpleiebutikken de besøker, og dermed får de tilbudsprisen.

Når du bestiller på nettsidene til www.scandicshine.no legges inn en kode ved utsjekk, og koden lyder: TOCJUL.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Når vi er ute på Tesla-tur, hender det at vi må lade på andre typer ladere enn Teslas superladere. Da må man ned i ladekabelhaugen og finne fram den blå ladekabelen og plugge til. Ofte må dette gjøres på et sted man ikke kjenner så godt, og redselen for å bli frastjålet kabelen mens bilen lader kan melde seg brått. Noen tror på det å kjøre over kabelen med ett hjul, men det kan resultere i ødelagt kabel. Andre sverger til låser av ulike slag, og synes det er en god løsning. Men en av våre samarbeidspartnere, bilkomponenter.no har løsningen som nok er den aller beste. En egen spesiallaget gummikloss som bakhjulet kan kjøre opp på, med et akkurat passe spor til ladekabelen. Da gjør du det vanskelig for tyvene, og du får ladet det du skal. Rabattkoden finner du her, men husk å logge inn først.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

Foto: Carina Larsen

Legg igjen den første kommentaren