TOCNs julekalender 24. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

God jul med TOCN
Endelig er vi til veis ende med nedtellingen til julaften. La julefreden senke seg over hjemmet og nyt julekvelden i lange drag. Det er i dag Bilkomponenter trekker vinneren av gavekort på kroner 1000. Du må skrive i kommentarfeltet under julekalenderen fra den 14. desember for å bli med. Utover det, så kan du bli medlem i TOCN, verdens største klubb for betalende medlemmer, for 10 kroner – helt fram til 31. desember kl. 24.00.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartner CoverClub, TOCNs forsikringsselskap,
har laget et helt nytt konsept, CoverMatch, hvor de matcher vilkårene og prisen du har på dine forsikringer i dag. Det gjelder dem som har sin forsikring hos IF, Gjensidige, Tryg, Sparebank 1 eller DNB (Fremtind). I tillegg gir CoverClub 5 % avslag på dagens pris.

Her kan du lese en helt fersk artikkel om selskapet bak TOCN CoverClub.

CoverClub har for øvrig ingen overraskende prishopp etter ett år, ingen bonustap, ingen krav om å samle flere forsikringer, full digital løsning med umiddelbar forsikrings-aktivering mot Trafikkforsikringsforeningen.

Glassleverandørene er Hurtigruta og Riis. Skade på glasstak og FWD på Model X går under vanlig glass-skadedekning. Ingen utlegg av egenandel dersom Sentry Mode eller Dashcam fanger opp kjennetegn/skilt på motpart i et “hit & run”. Avtale med Viking, med 24/7 hjelp og kontakttelefon.

Sjekk ut kalkulatoren og se hva du må betale. Om du kommer dårlig ut nå, sjekk igjen på et senere tidspunkt. CoverClub vokser hele tiden, og tilbudene blir bedre og bedre for alle.

TOCNs tips på en deilig julaften
Tesla Owners Club Norway er en aktiv klubb med mange Tesla-interesserte som gjerne vil treffes så ofte de kan. To høydepunkter arrangeres hvert år. Vintertreffet er vel kanskje det aller mest morsomme, for da kjøres det rundt på det islagte Tisleia på Golsfjellet.
6. til 8.mars 2020 er neste års datoer. Invitasjon og påmelding kommer.

Det andre høydepunktet er landstreffet på forsommeren, og detaljene der jobbes det iherdig med allerede. Nærmere info kommer. Ellers er det treff mange steder i landet, og faste møtetidspunkt er under etablering. Det er mye å glede seg til framover for TOCN-medlemmer.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god julekveld!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Mette Bergseth

Legg igjen den første kommentaren