TOCNs romjulstilbud 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Vel overstått julaften. Nå er det romjulsfesten som gjelder, og festens gode tilbud var helt fram til nyttårsaften kl. 24.00. Nå gjelder det å sjekke ut alle de gode tilbudene våre samarbeidspartnere har, som det nå gjelder å karre til seg. God jakt på supertilbudene!

Aller først tar vi medlemskapet i Tesla Owners Club Norway. En tier for et helt år. Det kan vel egentlig ikke bli bedre enn det?

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv et billig romjulstilbud med utrolig mange fordeler.

Og når du har betalt tiern, så kan du sjekke disse samarbeidspartnerne vi har under her aller først. Gode ekstratilbud i desember har de alle sammen, og kanskje det er noen av dem som passer deg helt perfekt.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:

Vår samarbeidspartner, Scandic Shine / Bilpleiebutikken, har laget et supert juletilbud for medlemmer av TOCN:

Chemical Guys MR. Pink (473ml) er en bilsåpe og den ønsker Bilpleiebutikken å gi hele 50 % avslag på i hele desember. TOCN-medlemmer gir beskjed når bilsåpen skal bestilles og betaler i den Bilpleiebutikken de besøker, og dermed får de tilbudsprisen.


Her kommer romjulstilbudet fra RUYTERS. De holder til i Sandnes, utenfor Stavanger. Bjarne Ruyters kan vise til mange års erfaring med bilpleie og fornøyde kunder. De kan tilby både innvendig og utvendig bilpleie.

De ønsker å gi 25 % rabatt på alle RUYTERS bilpleiepakker til alle som bestiller før 31. desember 2019.

Så her er det bare å klikke inn på denne lenken, og se hva de har å tilby.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?
Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatten.


Swissvax og Conlogo fører mange merkevarer, spesielt til både bil og båt. Noen av merkene de har er CarPro, Menzerna, Rupes, Modesta, Tuga Chemie og Swissvax. I våre to nettbutikker er det i desember måned en julerabatt til betalende TOCN-medlemmer på hele 25%.

Koden finner du ved å logge deg inn på deres partnerside hos oss. Gjelder frem til 01.01.2020 i begge nettbutikkene  www.conlogo.nowww.swissvax.no 

Koden legges inn i handlekurven og kan ikke kombineres med andre rabatter, og vil i tillegg gå ut i fra veiledende pris om CONLOGO skulle ha en kampanje.


Bilnerden.no har satt sammen en egen TOCN-side med de mest aktuelle juletips for alle Tesla-eiere. Bruk rabattkoden og få hele 15 % avslag.


Tar du turen ut til Hagan i Nittedal, så kommer du til Grand Auto Design AS. De har spesialisert seg på helfoliering av biler, og noen ganger kan det jo være ekstra stilig å ha en farge på bilen ingen andre har. Har du lyst til å beholde den originale fargen, kan du velge å legge på «Paint Protection». Dette får  du i ulike pakkeløsninger, og du velger selv hvor på bilen du ønsker ekstra lakkbeskyttelse. Solfilm på rutene ordner de også, samt «Chrome delete». Og, vil du ha det lille ekstra, kan de lage din egen ønskede grafiske design. Kikk på nettsiden til Grand Auto Design AS og se nærmere på deres tilbud til TOCN-medlemmer.


TOCNs samarbeidspartner CoverClub er TOCNs eget forsikringsselskap.
De har laget et helt nytt konsept, CoverMatch, hvor de matcher vilkårene og prisen du har på dine forsikringer i dag. Det gjelder dem som har sin forsikring hos IF, Gjensidige, Tryg, Sparebank 1 eller DNB (Fremtind). I tillegg gir CoverClub 5 % avslag på dagens pris.

CoverClub har for øvrig ingen overraskende prishopp etter ett år, ingen bonustap, ingen krav om å samle flere forsikringer, full digital løsning med umiddelbar forsikrings-aktivering mot Trafikkforsikringsforeningen.

Glassleverandørene er Hurtigruta og Riis. Skade på glasstak og FWD på Model X går under vanlig glass-skadedekning. Ingen utlegg av egenandel dersom Sentry Mode eller Dashcam fanger opp kjennetegn/skilt på motpart i et “hit & run”. Avtale med Viking, med 24/7 hjelp og kontakttelefon.

Sjekk ut kalkulatoren og se hva du må betale. Om du kommer dårlig ut nå, sjekk igjen på et senere tidspunkt. CoverClub vokser hele tiden, og tilbudene blir bedre og bedre for alle.


Godt nytt år med TOCN!

Dette var alle romjulstilbudene vi har ut 2019. Neste år kommer det enda flere samarbeidspartnere og fantastiske supertilbud til alle vår medlemmer. Og til slutt: går du og lurer på hva du skal gjøre den første helgen i mars 2020? Du trenger ikke lure på det lenger. Du skal selvfølgelig bli med på isbanekjøring på Gol. Påmeldingen til arrangementet er like rundt hjørnet, så følg med. Vi gleder oss enormt, og ønsker alle et riktig godt nyttår. 2020, her kommer vi!!!

Teks og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren