TOCNs julekalender 23. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Det er Lille julaften, og julefreden begynner så smått å sige inn. Men først skal grevinnen og hovmesteren kikkes på i nitiden i kveld. Har du en pustepause etter det, så har du fortsatt mulighet til å tegne medlemskap i Tesla Owners Club Norway, verdens største klubb for betalende medlemmer. Supertilbudet med årsmedlemskap for en tier gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00. Gled deg.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Vi presenterer en TOCN samarbeidspartner, Ødegården Auto AS:
Du finner Ødegården Auto AS i både Kolbotn og på Trollåsen, 10 minutter syd for Oslo. Her venter åtte mekanikere på bilen din, dersom du skulle få behov for det midt i julestresset. Ødegården Auto AS er et godkjent bilverksted og bilskadeverksted, også på elbiler, samt medlem av bilverkstedkjeden «Bosch Car Service». Leverer du din Tesla på dette verkstedet, så har de elbil for utleie under reparasjonen. Bilpleie, bilservice (PKK/EU-kontroll) bremseservice, bremseskiver, ulike reparasjoner av f.eks. hjullager, dørhåndtak, vindusheis og annet. Dekktjenester har de også, reparasjon og bytte av bilglass, kontroll av aircondition og etterfylling av gass, samt smart repair + at de ordner opp i karosseriskader.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Har du vært uheldig, der du haster i vei, så er det greit å vite hvordan bilen kan taues. På den store skjermen setter du bilen i «TOW MODE» under fanen Service. Ved å sette bilen i PARK på spaken (ved rattet) så oppheves Tow Mode. Tauekroken befinner seg i frunken, altså bagasjerommet foran. Tauekroken skal festes i en egen luke under et plastdeksel på høyre side foran, og den skal skrus MOT klokken. Gjengene går fort i stykker, så det gjelder å være nøye. Eldre Model S har eget feste for tauekrok bak «nosecone».

OBS: MODEL 3 KAN IKKE TAUES!
Den må settes i Transport Mode under Service – Towing for så å fraktes på planbil. Husk å sette bilen i Park når den står oppå planet. Maks fart i Transport Mode er 8 km/t. Etter 20 min, eller hvis bilen ruller raskere enn 8 km/t, aktiveres parkbrems.

I morgen er siste sjanse til å kommentere under TOCNs adventskalender den 14. desember. Kanskje blir det deg som vinner gavekort på 1000 kroner fra Bilkomponenter.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god lille julaften, dagen før dagen!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Christian Ek

Legg igjen den første kommentaren