TOCNs julekalender 22. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
I dag er det fjerde søndag i advent, og søndagens navn fra gammelt av var «svartsøndag». Svart søndag eller ikke, du kan sikre deg medlemskap i TOCN i dag også. Utnytt dagens supertilbud og bli med i Tesla Owners Club Norway, verdens største klubb med betalende medlemmer. Supertilbudet varer fram til 31. desember kl. 24.00, men da tar det altså slutt i denne omgang.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs presenterer samarbeidspartneren The New Aero som holder til i Sverige
Ønsker du deg nye lekre felger til din Tesla, så gjør besøk på fordelssiden til The New Aero. Kjøp av felger over landegrensen til Sverige er tollfritt, og TOCN medlemmer nyter godt av deres gode rabatter. Felgene de leverer er smidd (forged), og de har garanti på produksjon og design i hele 3 år. Kanskje dette er den julegaven du egentlig ønsker deg?

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Fryser håndtakene fast på din Tesla om vinteren? Er det helt umulig å komme seg inn i bilen? Da er redningen like i nærheten. Fyll en kraftig plastpose med varmt vann og legg den på det frosne dørhåndtaket. Etter en liten stund er det mulig å kunne åpne døren igjen. Om du ikke har behov for at alle dørhåndtak må virke, så tin bare det du må bruke. Forvarme bilen ekstra lenge er også et godt råd om vinteren. Da tiner dørhåndtakene etter hvert av den sirkulerende varme luften.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

PS: Husk å kommentere under TOCNs julekalender for 14. desember. Du kan faktisk være den heldige vinneren av et gavekort på 1000,- fra Bilkomponenter.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Erlend Lerøen

Legg igjen den første kommentaren