TOCNs julekalender 21. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Da er det bare tre dager igjen til julaften og kun 11 dager igjen av 2019.

I dag er det åpning av den nye superladeren på Skarnes!
Blir du med på snorklippingen og vår åpningsfest? Det kan du lese mer om her: https://www.tocn.no/arrangementer/offisiell-apning-av-skarnes-superlader

Har du sikret deg medlemskap i TOCN? Hvis ikke, så er det nå du må utnytte vårt supertilbud på medlemskap til kun kr. 10. Men rekker du det ikke i dag, så gjelder supertilbudet helt fram til 31. desember kl. 24.00. Romjula er en god tid hvor slike ting fint kan ordnes.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Vi presenterer TOCNs samarbeidspartner Nordic Bilpleie AS i Tromsø:
Like utenfor Tromsø finner du Nordic Bilpleie AS. En nystartet bedrift hvor innehaveren Steffen A. Hansen har mange års erfaring bak seg når det gjelder premium bilpleie. Det er flere gode ting til bilen han tilbyr, blant annet lakkbeskyttelse med Swissvax voks, Keramisk/ C-Quartz lakkforsegling og Modesta Glass Coating. Full interiørrens, skinntrenden impregnering og forsegling er også på listen over oppgaver dette firmaet tar på seg, og alle behandlinger har lang holdbarhet, selv i det nordnorske klima. Betalende TOCN medlemmer oppnår 12 % på alle behandlinger som tilbys, og gis til alle medlemmer som kommer inn på verkstedet med den nye bilen sin.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Panseret er et sårbart sted på Teslaen. Når det skal lukkes, må det gjøres med bestemte hender. Det lukker seg nemlig ikke av seg selv eller av sin egen tyngde. Legg panseret nedpå med lett hånd, og trykk bestemt ned med begge hender på hver side av midten på kanten av panseret. Slenger du det ned i vanvare, kan det bli en ekkel og irriterende bulk rett over låsfestet. Vi ønsker alle et bulkfritt panser til jul!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

PS: Du husker vel julekalenderkonkurransen som Bilkomponenter har gående? Kikk på TOCNs julekalender for 14. desember på Facebook (eller på vår nettsides kalenderdag) og kommenter i feltet under på den datoen: «Ja takk, jeg ønsker å vinne gavekort hos Bilkomponenter. Kanskje gavekortet på kr. 1000,- blir din julegave i år. Trekningen forgår på julaften.

Teks og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Per-Torben Sørensen

Legg igjen den første kommentaren