TOCNs julekalender 20. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Nedtellingen til julaften er snart ved veis ende, og i dag får du et supertilbud på en smart interiørløsning mange savner i sin Model S eller X.

OG – fortsatt gjelder TOCNs supertilbud. For bare en tier kan du tegne et årsmedlemskap i TOCN og supertilbudet gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Vi presenterer TOCNs samarbeidspartner Carinas Teslaskuff:
Carina er faktisk et langvarig styremedlem i TOCN, men også den som står bak de verdenskjente teslaskuffene. Ja, de ER faktisk verdenskjente, for ordrer tikker stadig inn fra alle verdensdeler der Teslaer ruller på veiene. Disse skuffene blir håndlaget etter din ordre, og passer perfekt inn i rommet under den store skjermen i Model S og X.

De kommende to dagene (20. og 21.) får våre betalende medlemmer hele 20 % rabatt på hele sortimentet av skuffer. Normal medlemsrabatt er 10 %. Benytt derfor sjansen til å få deg en lekker skuff som sørger for holde på alt av småting (som ellers ville rase ut i bilen) idet du tråkker inn wattpedalen. Rabattkode og bildeeksempler finner du på hennes side for medlemsfordeler.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Snø og slaps blandet med salt kan bli en ekstra tøff fornøyelse for bilene i løpet av vinteren. Har du muligheter til å stå innendørs i vaskehall, så husk å spyle godt under bilen noen ganger i løpet av vinteren. Spyl vekk saltet som henger seg fast over alt. Nå du setter bilen fra deg etter en kjøretur på vinterføre, så dytt snø og slaps ut av felgbrønnene. Da unngår du bremser som fryser seg fast, når kulda kommer sigende.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Tommy Ovesen

Legg igjen den første kommentaren