TOCNs julekalender 16. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Julens familiesammenkomster inviterer til elbilsnakk, og her har alle en mening å komme med. Da er det fint å vite at tocn.no har mange svar på spørsmålene som kommer, liggende klare til å plukkes fram på riktig tidspunkt. Og betaler du medlemskap i verdens største Tesla-klubb for betalende medlemmer, så har du mye kunnskap i ryggen. Fram til 31. desember kl. 24.00 er linjene åpne til å benytte deg av tikronerstilbudet vi har nå i desember. Hva venter du på?

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCN presenterer samarbeidspartneren MAD Autospa på Jaren:
Her kan du få utført alt fra utvendig vask av bilen din til full detailing. Eieren selv, Magnus Linstad, har fagbrev innen billakk og har drevet med bilpleie i over 10 år. Så om firmaet hans er helt nytt, så ligger det lang og stor erfaring i bakgrunnen. Her får TOCNs betalende medlemmer 15 % på Nanolex-behandlinger og 10 % på alle andre behandlinger du ønsker utført.
Les mer om MAD Autospa!

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Rekkeviddeangst er noe forferdelig å ha med seg inn i julestria, men ved å lære seg det grunnleggende, kan angsten lett slippe taket. Det handler mest om å forstå ladeopplegget.

Til vanlig daglig kjøring anbefales det å lade bilen opp mellom 20 % og opp til 80 eller 90 %. Da holder batteriet seg sunt og friskt i mange år. Skal du på langtur, og vet at du trenger mer kapasitet, så kan du lade opp til 100 %, men da bør du også kjøre avsted med en gang. Batteriet liker ikke å bli stående 100 % ladet over lengre tid.

Og en ting til: du bør ikke satse på at du får tatt ut noe rekkevidde under 0 km. Det er mange nok som har forregnet seg på dette, og blitt stående langs veien og ventet på hjelp. Så stikk innom ladestasjonen som kommer på din vei, og lad opp en liten stund, så er du sikker på å nå fram til juleselskapet og hjem igjen etterpå. Ha en avslappet julefest med Tesla!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Jon Otto Sund

Legg igjen den første kommentaren