TOCNs julekalender 15. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Tredje søndag i advent, og vi tenner tre lys. Nå kjennes julen rett i nærheten, og julestresset tar av. Men når du sitter i godstolen og slapper av om kvelden, så er det lett å logge seg inn på nett og kikke nøyere på alle fordelene det er å være medlem av TOCN. Supertilbudet gjelder kun fram til 31. desember kl. 24.00, så ikke glem dette i alt julestresset.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
Tar du turen ut til Hagan i Nittedal, så kommer du til Grand Auto Design AS. De har spesialisert seg på helfoliering av biler, og noen ganger kan det jo være ekstra stilig å ha en farge på bilen ingen andre har. Har du lyst til å beholde den originale fargen, kan du velge å legge på «Paint Protection». Dette får  du i ulike pakkeløsninger, og du velger selv hvor på bilen du ønsker ekstra lakkbeskyttelse. Solfilm på rutene ordner de også, samt «Chrome delete». Og, vil du ha det lille ekstra, kan de lage din egen ønskede grafiske design. Kikk på nettsiden til Grand Auto Design AS og se nærmere på deres tilbud til TOCN-medlemmer.

Grand Auto Design har også et helt spesielt juletilbud til betalende medlemmer av TOCN:
I hele desember 2019 kan du spare så mye som 8.500 kroner på en omfattende behandlingspakke. Se større versjon ved å klikke på bildet.
Tilbudet er for betalende medlemmer av TOCN, og digitalt medlemsbevis må fremvises. Medlem kan du bli for 10 kroner, nå i desember 2019.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Har du en Tesla som snart nærmer seg 100.000 kjørte kilometer, eller bilen er over 5 år gammel? Da kan det være lurt å ta en garantiutløpstest. Har du et NAF-medlemskap, ordnes dette lett på en NAF-stasjon. Finner de feil på bilen, så får du feilene skriftlig og kan levere rapporten til Tesla og få det fikset før garantien går ut. Etter kjørte 100.000 km eller 5 år, er det reklamasjonsretten som gjelder. Bærearmer og rattstammen er to av de viktige tingene som bør sjekkes opp på en garantiutløpstest.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kjell Roar Bjørnsen

Legg igjen den første kommentaren