TOCNs julekalender 14. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på TOCN-medlemskap
Julen nærmer seg med stormskritt, nå er det kun 10 dager igjen til julaften. Men fortsatt er det faktisk 18 hele dager igjen til vårt supertilbud på medlemskap er over for denne gang. Grip sjansen før 31. desember kl. 24.00, og tegn ditt medlemskap i verdens største Tesla-klubb for betalende medlemmer.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
Vil du vinne et gavekort hos Bilkomponenter til jul? TOCN har en meget god samarbeidsavtale med Bilkomponenter. I dag kan lykken stå deg bi, for Bilkomponenter lodder ut et gavekort blant alle de som kommenterer under dagens julekalender. Skriv «Ja takk, jeg ønsker å vinne gavekort hos Bilkomponenter» og du er med på trekningen av et gavekort på 1000,- kroner. Trekningen foregår på julaften.

For alle dem som ikke vinner, så er det et ekstra juletilbud å hente hos Bilkomponenter nå i desember. 15 % rabatt til Signaturmedlemmer og 13 % rabatt for vanlige medlemmer (vanlig prisrabatter er 13 % og 11 %).

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Det er mange batterier i en Tesla som skal pleies og passes på, og batteriene i nøkkelen (eller FOB) til bilen er en av de oppgavene som er lett å fikse selv. Med en liten tynn skrutrekker, dirkes lokket på undersiden av nøkkelen opp, og batteriet tas forsiktig ut. Husk å sette det nye batteriet inn den samme veien som det ble tatt ut. Det er en liten fjør som holder batteriet fast, og lokket skyves forsiktig på plass igjen. Husk å skifte batteri i begge nøklene samtidig, og ta med begge nøklene til bilen, slik at bilen kan verifisere at begge batteriene er gode.

Vær oppmerksom på at batteriene i nøklene svekkes raskt om nøkkelen ligger nærme bilen, under 10 meter. Batterinumrene du skal ha er disse: Model S: CR2032. Det er et standard batteri som kan kjøpes i alle dagligvareforretninger. Til Model X: CR2354 B/N. Disse fås kjøpt kun på spesielle elektronikkforretninger. Se hos våre samarbeidspartnere, eller informasjonen du finner i denne lenken.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: John Klippen

23 kommentarer

Legg igjen din kommentar