TOCNs julekalender 13. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Nå er det 11 dager igjen til jul. Har du ordnet deg med julegaver? Her kan du få julegaven til deg selv med et årsmedlemskap i TOCN for kun 10 kr, eller en julegave fra bilnerden.no til venner og familie. Nå gjelder det å handle raskt.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartner Bilnerden.no med sitt juletilbud for betalende medlemmer i TOCN:
Bilnerden.no har satt sammen en egen TOCN-side med de mest aktuelle juletips for alle Tesla-eiere. Bruk rabattkoden og få hele 15 % avslag.

Om du ønsker varene tilsendt hjem til deg før julaften, så gjelder det å være kjapp, om posten skal ha en mulighet til å levere. Om du kjøper et gavekort på varer for å gi i julegave, så har du en mulighet til å ordne det helt fram til julaften. Gavekortet ordnes digitalt, og sendes ut fortløpende.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Har du en trist dag og ønsker å sprite den opp med artige Tesla-relaterte gøyale innslag, så anbefales det å søke opp posten «HELGEMORO» på Tesla Owners Clubs store Faceboook-gruppe. Her kan alle de artige bildene du finner ute på nett, alle de gale parkeringsbildene med morsomme kommentarer, alle vitsene som omtaler Tesla-nerdene og ellers alt som er morsomt i Tesla-verdenen. «HELGEMORO»-posten ble laget for at morsomhetene kunne være samlet, og pr. i dag befinner det seg hele 258 kommentarer i tråden. Her er det mer enn nok å se til få seg en skikkelig god latter som varer hele helgen og langt utover neste uke. Kanskje er det din kommentar som blir den neste vi skal le av? Vi ønsker deg mange lattermilde helger framover.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Daniel Bjørnbakk

Legg igjen den første kommentaren