TOCNs julekalender 12. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Da er vi kommet halvveis i nedtellingen til julaften, og det er 20 dager igjen med vårt supertilbud til deg å bli betalende medlem i Tesla Owners Club Norway. Som medlem har du også tilgang til CoverClub og deres gode forsikring hvor alt du eier og har kan forsikres.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartner CoverClub, TOCNs forsikringsselskap,
har laget et helt nytt konsept, CoverMatch, hvor de matcher vilkårene og prisen du har på dine forsikringer i dag. Det gjelder dem som har sin forsikring hos IF, Gjensidige, Tryg, Sparebank 1 eller DNB (Fremtind). I tillegg gir CoverClub 5 % avslag på dagens pris.

Her kan du lese en helt fersk artikkel om selskapet bak TOCN CoverClub.

CoverClub har for øvrig ingen overraskende prishopp etter ett år, ingen bonustap, ingen krav om å samle flere forsikringer, full digital løsning med umiddelbar forsikrings-aktivering mot Trafikkforsikringsforeningen.

Glassleverandørene er Hurtigruta og Riis. Skade på glasstak og FWD på Model X går under vanlig glass-skadedekning. Ingen utlegg av egenandel dersom Sentry Mode eller Dashcam fanger opp kjennetegn/skilt på motpart i et “hit & run”. Avtale med Viking, med 24/7 hjelp og kontakttelefon.

Sjekk ut kalkulatoren og se hva du må betale. Om du kommer dårlig ut nå, sjekk igjen på et senere tidspunkt. CoverClub vokser hele tiden, og tilbudene blir bedre og bedre for alle.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Sliter du med dugg på vindusrutene? Det aller første du må gjøre er å skru av omluft/resirkulering, sette AC på og ha AC alltid på – hele året.

VIKTIG!
Husk at AC-anlegget må brukes jevnlig!
Dersom du lar være å bruke AC i deler av året, er sjansen for at anlegget går lekk, stor. AC-systemets pakninger (O-ringer) må nemlig smøres og ledningsnettet være under trykk. Dette skjer av seg selv, når anlegget er i bruk.

Bytte av kupéfilter og HEPA-filter kan også være en god ting, dersom det er lenge siden du fikk det gjort. Det kan gjøres selv, men Tesla sine servicesentre er veldig gode på dette. Vask av vinduet på innsiden er lurt, for vinduene blir faktisk ganske skitne innvendig også. Ett trykk på defroster-knappen, gir redusert dugg, mens to trykk på samme knapp, gir resirkulering av luften og masse, masse mer dugg.
Det var alt for i dag. God duggfri juletur!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Eirin Isaksen

Legg igjen den første kommentaren