TOCNs julekalender 11. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Har du sikret deg medlemskap i TOCN? Om du skal bli ferdig med alle juleforberedelsene og utnytte kakelinna som ofte kommer midt i desember, så er det nå du må utnytte dagens supertilbud. Men rekker du det ikke i dag, så gjelder supertilbudet helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Her kommer juletilbudet fra RUYTERS. De holder til i Sandnes, utenfor Stavanger. Bjarne Ruyters kan vise til mange års erfaring med bilpleie og fornøyde kunder. De kan tilby både innvendig og utvendig bilpleie.

De ønsker å gi 25 % rabatt på alle RUYTERS bilpleiepakker til alle som bestiller før 31. desember 2019.

Så her er det bare å klikke inn på denne lenken, og se hva de har å tilby.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?
Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt etter at du har tegnet deg som nytt TOCN-medlem og viser ditt elektroniske medlemskort (logg inn på TOCN.no for å se dette).

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Kjenner du at bilen henger litt igjen når du skal til å kjøre avsted med Teslaen din? Da betyr det at parkbremsene har begynt å sette seg. Stort sett går det helt fint å forsiktig rykke bilen av gårde.

Det kan også danne seg rust på bremseskivene fordi bremsene ikke blir så mye brukt når du har full regenerering. Et par triks angående bremser kommer her:
1. Kjør rolig, ca 50-60km/t, trykk lett på wattpedalen, samtidig som du trykker lett på bremsepedalen i ca 50 meter. Da renses bremsene framme. Selvsagt får du varsel om at begge pedalene er i bruk, men det kan du bare overse/overhøre.
2. Kjør rolig fremover og hold P inne i 1-2 sekunder. Da renses bakbremsene. Disse to triksene kan du gjøre 1 gang i måneden på vinterstid, eller annen hver måned ellers i året.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Bjørn A. Nodland

Legg igjen den første kommentaren