CHAdeMO-adapter utplassert på Circle K Evenes i Ofoten

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I september 2019 ble nok et CHAdeMO-adapter utplassert ved en hurtiglader på litt mindre tilgjengelige steder i Norge. Denne gang dreier seg seg om hurtigladeren ved Circle K i Evenes.

TOCN får stadig tips til nye ladesteder som sårt trenger et CHAdeMO-adapter tilgjengelig, slik at eiere av Model S og X kan lade litt raskere enn de ellers måtte ta til takke med.

Tesla har som kjent planlagt en ny superlader i Lofoten, men i perioden før denne er klar til bruk, har vi altså valgt å plassere ut et CHAdeMO-adapter i regionen. Basert på konkrete tips fra flere medlemmer, ble dette adapteret plassert akkurat her.

Alt som kreves, er at du leverer inn ditt førerkort som pant når adapteret hentes. Når ladingen er over, og adapteret returneres, får du førerkortet tilbake. Ingen kostnad for lånet, og intet depositum er nødvendig.

Vi gjør oppmerksom på at dette adapteret ikke er ment for langvarig utlån, men kun for bruk ved denne stasjonen.

Vi håper utplasseringen av adapteret kan være med på å avhjelpe ladesituasjonen for våre medlemmer.

For oversikt over alle utlånsadaptere, til både langtidslån og stedlig bruk, se denne oversikten: https://www.tocn.no/chademoutlan.

I områder der det ikke finnes offentlige ladere, har vi mulighet til å sette opp ladebokser. Dette krever en del mer arbeid, da det er mye som må klaffe på en gang. Vi har noen gode tips inne til vurdering, men flere konkrete forslag (med kontaktinfo) tas mot med takk via vårt kontaktskjema.

For mer info om Circle K Evenes, se her.

Tekst: Roger Kolbu, Organisasjonskonsulent, TOCN
Foto: Lars Torje Hoel, medlem i TOCN

Legg igjen den første kommentaren