Vinnerne av siste runde av TOCNs fotokonkurranse 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Utfallet av den siste runden av fjorårets store fotokonkurranse, der temaet var Tesla i julestemning, er nå avgjort. Siden innleveringsfristen var litt kortere, kom det ikke fullt så mange bilder inn i denne runden. Noen bilder var morsomme, noen var manipulert enormt, noen fanget vel kanskje ikke helt julestemningen, mens noen fikk det riktig bra til. Etter litt diskusjon innad i TOCN-styret, har vi kommet fram til tre vinnerbilder.

Tredjeplassen i denne siste runden går til Thilo Bubek. Han sendte inn mange ulike varianter av sitt motiv, men det var dette bildet det var mest stemning for. Julelysene i bakgrunnen, duset lykt i forgrunnen: Tesla er julebilen nummer én, også i nærbilde.

Andreplassen får Magne Lilleli sitt bilde med tittel «Driving Home for Christmas». For en ro og for en stemning i dette bildet! Det er nesten så melodien «Driving home…» ljomer i hodet når en ser på bildet. Den røde bilen svever nesten i de hvite linjene som står opp som et slags juletre eller en katedral. Nydelig fanget med den røde bilen som en julekule.

Førsteplassen denne gang går til Kristian Brunsgård Ek. Gratulerer. Han leverte mange ulike forslag, og julepyntingen sammen med Teslaen var veldig julete og fint. En riktig god parkeringsplass for en Tesla.

Finale

Nå gjenstår det bare én kåring igjen, og det er vinneren av CHAdeMO-adapter eller Tesla Wall Charger. Hovedpremien skal velges blant alle innsendte bilder, helt uavhengig av tidligere premieringer.

Det er dog, som annonsert i reglene, kun bilder som er tatt av våre betalende medlemmer som er med i finalen.

Det er denne gang profesjonelle dommere som skal ta hovedavgjørelsen i fellesskap, og vi ser i spenning fram til hvem det blir som stikker av med seieren.

TOCN sier tusen hjertelig takk for alle de innsendte bildene. Det har vært utrolig morsomt å se hvor flinke og fantasifulle fotografene har vært. Fremover vil bildene pryde TOCNs kalender for 2019, og noen vil også dukke opp i forbindelse med artikler, informasjon eller invitasjoner.

Fortsett å ta bilder av Teslaen i 2019 også. En perfekt fotomodell i alle situasjoner, og den stiller alltid velvillig opp.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬۩۞۩▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Et riktig Godt Nytt År ønskes dere alle!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬۩۞۩▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tekst og idé: journalist Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren