Tesla-kalenderen for 2019 er her!

Artikkel

Av: Roger Kolbu

Et nytt år er godt i gang, og vi i TOCN gjentar fjorårets lille prosjekt; vår helt egen årskalender, kun for oss Tesla-frelste!

OK, la gå at vi nok er litt sent ute med å tilby årets kalender, men årsaken forklarer egentlig alt! Denne gang ønsket vi nemlig å utelukkende la vinnerbildene i fjorårets store fotokonkurranse få mulighet til å vise seg i all sin prakt utover de kommende 12 månedene. Og den konkurransen er nettopp avsluttet!

Lekker utførelse

Vi har igjen satset på skinnende eksklusivt papir, noe som gir fotografiene en ekstra wow-faktor. Vi har sågar våget oss til å senke prisen helt ned til 175 kroner (inkludert frakten på 42 kroner), slik at flest mulig av dere skal finne årets kalender verd å henge på veggen!

Vipps

Så, skynd deg å åpne Vipps på telefonen, velg ikonet “Kjøp og betal”, søk fram 16830 og velg “Utforsk butikken” for å finne “TOCN-Kalender 2019”. Helt til slutt, før du betaler, legger du inn ditt navn, adresse og postnummer/-sted under “Kommentarer”.

Når du har betalt, legger du inn transaksjonsnummeret (10 siffer) for betalingen inn i bestillingsskjemaet nedenfor. Vi vil da sporenstreks løpe ens ærend ned til Posten og sende deg ditt rykende ferske eksemplar av kalenderen!

Dersom du har spørsmål: ta kontakt med oss via support-funksjonen.