Tre med Tesla – møte 5, på Skøyen

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

På Tesla Skøyen står en flunkende ny Tesla Model 3 i all sin prakt, og TOCNS journalist benyttet anledningen til å spørre tre flotte damer hvilket forhold de har til denne Model 3, og hva de tenkte når de så den for aller første gang. Damene strålte om kapp med bilen, så det var en enkel jobb å få fart i snakketøyet.

Giedre Abrutyte
kjører til daglig en hvit Model S, og falt nesten i staver over hvor vakkert denne røde Model 3 fremsto. Dette er en «real womans car» var hennes aller første tanke. Hun syntes at den nok var litt liten, men likevel ikke for liten, selv om hun mente at den nok var en smule for liten om en skulle ha med seg flere barn i den. Skjermen midt på dashbordet likte hun veldig godt, også det at skjermen satt midt på. Men om hun bytter ut sin Model S til fordel for en Model 3, det er ennå hun ikke sikker på.

Charlotte Bardu fra Oslo
tok buss for komme seg til Skøyen da damenes møte med Model 3 ble arrangert. Hun ble utrolig overrasket over bilen, og syntes den så mye bedre ut enn det hun hadde trodd på forhånd. Til daglig kjører hun Model X, så denne Model 3 følte hun ble liten i forhold, men likevel syntes hun at bilen lignet mye på Model X på grunn av takformen. «Jeg liker ikke at skjermen stikker så seg så mye ut, men jeg er veldig glad for at bilen fortsatt har speil på hver side», fortalte Charlotte. Hun hadde hørt mye rykter om bilen før hun selv fikk se den på nært hold, men har ingen forhåndsbestilling liggende inne. Model X er mer enn god nok foreløpig, etter hennes mening.

Vibeke Gjøsdal
gledet seg veldig over det hun fikk se da Model 3 ble vist fram på Skøyen. «Denne syntes jeg var kul, og jeg synes at Model 3 er en bil med muligheter. Den passer for de som ønsker seg en mindre bil, men som fortsatt ønsker seg en kul elbil», utbrøt Vibeke. Hun kjente seg godt igjen da hun kikket nærmere på bilen, og mente at den lignet veldig på Model S. Rene og pene linjer hele veien, og at det nok er gøy å kunne kjøre en bil som er helt ny og som samtidig er velkjent. Dette var noe hun satte veldig stor pris på da hun gikk rundt og kikket og etterpå fikk prøvesitte. Men det gjenstår å se om hennes Model S blir byttet ut noen gang, kanskje i fremtiden. Hvem vet?

Tekst foto: Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren