9. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

De aller fleste har jo skiftet til vinterdekk på sin Tesla nå på vinterstid, og mange bruker andre til å skifte dem, samt har dekkene sine på dekkhotell. Men det er ikke spesielt vanskelig å skifte dekk på Teslaen selv. Det er bare et par ting en du vite først, og det er at alle biler som har luftfjæring må settes i “Jack Mode”. Dette gjøres i «Suspension». Mutterne har dimensjonen 21 mm og skal ettertrekkes med 175 nm moment. Momentnøkkel kan kjøpes på Biltema. De bredeste dekkene settes bak, dersom to av dekkene er det (staggered oppsett). Lykke til med dekkskiftet.

TOCNs medlemsfordel:

En av de tristeste opplevelsene når det gjelder ødeleggelser av felgene, er kantkjøring. Slike ergerlige hendelser kan TOCNs samarbeidspartner Felgteknikk heldigvis fikse i en fei. Verksted og showroom holder til i Fredrikstad, men ganske snart har de også et verksted i Oslo. Utover det så har de «dør-til-dør»-levering over hele Østlandet og i de store byene. Felger kan faktisk også sendes i posten, og det kan jo være greit å vite. Hele 7.000 felger blir ordnet hvert eneste år av syv ansatte, og de ordner alt arbeid innen felger. Skader av alle slag, restaurering og oppretting, pulverlakkering og høyglanspolering, er noe av hva dette firmaet tar seg av, hver eneste dag. Så den irriterende felgskaden blir kanskje ikke fullt så trist når det finnes god hjelp like i nærheten? Sjekk ut linken til Felgteknikk og bli glad igjen.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren