10. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Noen ganger kan det være greit å vite at du ikke brenner deg om du skulle sette deg inn i bilen på en av de varmeste sommerdagene i året. Test ut knappen som heter «Cabin Overheat Protection» om sommeren. Da vil temperaturen inne bilen aldri overstige 40 grader. Men om dette blir for varmt når en har hunder eller barn som skal sitte i bilen en stund, så er det kjekt å teste ut knappen som heter «Keep Climate ON». Da holder bilen den valgte temperatur helt til du starter å kjøre igjen. Denne er kjekk å bruke om du bare skal inn i en butikk et lite ærend, eller om du har lyst til å sove i bilen en natt. Knappen vises i klimajusteringene. Husk dog på at begge disse funksjonene slår seg av, straks batteriet er nede på 20 prosent.

TOCNs medlemsfordel:

Denne adventsdagen vil vi presentere to samarbeidspartnere som har produkter mange Tesla-eiere savner. Begge firmaene produserer kun for Tesla-eiere, og er nok litt mindre firmaer, men desto viktigere i Tesla-sammenheng.

«RALO» holder til i Bergen, men selger sine ting i nettbutikk og kan levere over hele landet. Bagasjeromsavskjerming, nettbrettholder og Bluetooth hodetelefon er de tre produktene som tilbys med rabatter spesielt for betalende TOCN-medlemmer. Sjekk ut nettbutikken og se produktene med egne øyne. Kanskje dette er akkurat det du trenger i din bil?

«Hundeburspesialisten» er den andre samarbeidspartneren som presenteres i dag. Alle fornuftige hundeeiere sikrer hunden sin i bilen, og «Hundeburspesialisten» tilpasser hundeburene for akkurat din hunds størrelse, uansett om du har en Model X eller en Model S. Madrasser i riktige størrelser kan også fås. Alt for at reisen skal bli like behagelig for hunden din som det er for deg. Sjekk ut linken til «Hundeburspesialisten» og se hvordan kjøreturen kan bli en nytelse for både de på to og de på fire.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren