8. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Suspension er en morsom mulighet på de bilene som har luftfjæring. Om du har en litt spesiell innkjøring til eiendommen, eller på jobben hvor det passer best å ha litt ekstra bakkeklaring, så sett suspension i Very High. Da vil bilen huske dette neste gang du ankommer det samme stedet, og det er det GPSen som ordner opp i. Et annet triks som brukes om en vil ta et flott foto av bilen, er å sette den i Very Low. Da ser bilen litt råere ut på bildene, og det blir enda morsommere å fotografere.

TOCNs medlemsfordel:

Midt i juleforberedelsene er det kanskje på tide med litt spabehandling av bilen også. Da kan jo CAR Spa Autodetailing i Oslo være et godt sted å reise til. Med 40 års erfaring på avansert bilpleie og 200 kvadratmeter å boltre seg på, har CAR Spa alle ingredienser som skal til for å gi vask og pleie av bilen både innvendig og utvendig. Her utføres blant annet kosmetisk behandling, Nano lakkforsegling, pomponazzi lakkforsegling, skinnreparasjoner og  smart reparasjon. De har dessuten egen nettbutikk. Sjekk ut CAR Spa sine egne nettsider. Rabatter er det så klart til betalende TOCN-medlemmer.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren