7. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Har du en trang garasje med lav takhøyde, eller du parkerer i et garasjeanlegg med lave bjelker i taket? Om du åpner bakluka på en Model S eller X så kan den fort slå opp i bjelken eller i taket. For å hindre dette, kan du åpne bakluka, og passe på å stoppe den når den har nådd passe høyde. Trykk og hold lukkeknappen i luka til den piper. Siden vil den alltid åpne bakluka i denne høyden, og oppskrapinger og bulker forhindres. Lurt, ikke sant?

TOCNs medlemsfordel:

Swissvax har vært TOCNs samarbeidspartner siden 2014, og de har deltatt på treff flere ganger. Da har de vist fram alle produktene sine og demonstrert både vaskemetoder og mange flotte bilpleieprodukter. Swissvax har en stor nettbutikk med mye bilpleieutstyr og som er lett å finne fram i, slik at du enkelt kan skaffe deg de riktige produktene.

Ønsker du å besøke en fysisk butikk, så ligger den et par stenkast fra superladeren på Lillehammer. Besøk Swissvaxs nettside og sjekk ut de gode tilbudene for TOCNs betalende medlemmer. Der finner du også ekstra gode rabatter for Signaturmedlemmer.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren