6. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Det er mange ting som er automatisert på en Tesla, men panseret er en av de tingene som ikke er helautomatisert. Derfor må man være ganske så nøye når det skal lukkes igjen. Panseret har liten egenvekt og lukkes ikke av egen tyngde. Det betyr at det må legges nedpå og trykkes bestemt ned med begge hender på hver side av midten. Om du slenger det ned, kan det fort bli en bulk midt på, like over låsfestet. Og slike småbulker er utrolig ergelige å få. Har du vært uheldig, les videre og se hvor du kan fikse bulken.

TOCNs medlemsfordel:

MPS MicropaintEnkelte dager er ganske så stressende, og nå i adventstiden kan det gå litt kjapt i svingene på parkeringsplasser og i parkeringshus. Plutselig er oppskrapingen av lakken et faktum, felgen sliper seg inntil en fortauskant, eller du finner en bulk i siden. Tankene farer gjennom hodet, og du spør deg selv: hva gjør jeg nå? Da er det godt å vite at det finnes gode verksteder som fikser slike ting i en fei. MPS Micropaint er et slikt firma som tar på seg lakkering, bulkoppretting og reparerer felgene dine om de skulle fått skader. De fikser problemer inne i bilen også, om det er blitt skader på interiøret, og foretar lyktrenovering om det behøves. Som TOCNs samarbeidspartner får du gode prosenter hos MPS Micropaint, og du vil spare både tid, penger og ergrelser når du henvender deg til dette firmaet. Med 35 verksteder spredd over hele landet fra Kristiansand til Alta, så er hjelpen nær, hvor du enn er.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren