5. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Tesla er jo nesten en superbil i forhold til andre biler. Ved hjelp av stadig nye softwareoppdateringer som sendes puljevis utover hele verden til alle bilene, så får selv de eldste modellene mange nye funksjoner som er nesten på linje med de aller nyeste modellene.

Disse oppdateringene kommer med ujevne mellomrom, og det er ikke så mye en kan foreta seg enn å vente til oppdateringen kommer til egen bil. Har bilen din fått en oppdatering, og du ikke har tid til å la bilen motta den, så vises oppdateringen som et lite gult klokkesymbol øvers på den store skjermen, eller via Tesla-appen. Om du lader samtidig som du setter i gang en oppdatering, vil ikke bilen lade mens oppdateringen foregår. Den starter imidlertid ladingen med en gang oppdateringen er ferdig.

Trygt å sette bilen til lading om kvelden samtidig med oppdatering, med andre ord. Oppladet bil og nye funksjoner venter på deg neste morgen. Det er spennende å være Tesla-eier.

TOCNs medlemsfordel:

Det er en ting som man nesten ikke kan beskytte seg mot i en Tesla, og det er steinsprut. Store og små steiner kan fort lage hakk og roser i rutene eller knuse rutene helt. Da er det godt å kunne ty til TOCNs medlemsfordeler og finne de som ordner rutene på skikkelig vis. Hurtigruta Carglass er et stort firma med over 60 avdelinger rundt omkring i Norge, og her finner du mange fordeler når uhellet er ute. Store prosenter kan du som medlem få på solfilm, også bilglass, selv uten glassdekning i forsikringen.

Blir det satt inn nytt glass i frontruta, så får du nye vinduspussere kvitt og fritt om du er signaturmedlem. Hurtigruta Carglass tar også på seg arbeidet med å støvsuge bilen, pussing av alle ruter og rengjøring av alle åpninger i bilen når den er inne for ruteskift.

I tillegg tar de på seg henting og bringing av bilen ved fiks av skade. Bor du i nord, så har de også gratis lading både i Narvik og Bodø, og gratis spylervæske (maks 4 liter pr. fylling) får du også som medlemsfordel. Alle disse fordelene får du også på tur i utlandet om uhellet skjer der. Så da er det bare å ønske god tur og ha trygghet for at Hurtigruta Carglass står ved din side hele tiden.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens egne sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren