4. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Dagens lille tips er kort og avslappende. Bruk «chill» som kjøremodus og få en mykere oppbremsing og fartsøkning. Dette gjelder for alle biler som har AP aktivert. God tur.

TOCNs medlemsfordel:

I dag gjelder det å kikke litt under den store skjermen i Teslaen din. Kanskje du er lei av at lommeboka di, brillene dine, kulepenner og parkeringslapper flyr rundt i bilen ved den aller minste akselerasjon. Det var Carina Larsen også, og dermed satte hun i gang med å finne ut hvordan det kunne løses. En lang prosess og mye arbeid måtte til før Carinas Tesla-skuff var klar for salg i egen nettbutikk.

Om du tenkte at det er da er enkelt å lage en skuff som passer i åpningen under skjermen, så er det faktisk ikke det. Ingen av vinklene i det lille hulrommet er like, og alt måtte måles og tilpasses mange ganger før Carina var fornøyd.

Nå har hun solgt skuff nummer 1000, og alle er de håndlaget ned til minste detalj. Et nøyaktig og krevende arbeid er det, og alle skuffene er sydd med følsomhet i hvert eneste sting. Om du ønsker deg Carinas Tesla-skuff, så er det nok best å vente til etter jul. Ordreboka for 2018 er full, og bestiller du nå blir det levering i 2019.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren