3. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Vinterstida er en tøff tid for Teslaene. Når kulda kryper nedover i antall grader, så er det litt av hvert som kan fryse seg bom fast. Vinduer som ikke kan åpnes kan være et problem med Tesla, men slett ikke uløselig.

Et av rådene er å smøre alle pakningene mot vinduene med silikonstift. Det vil forhindre at isen fryser mellom glasset og pakningene. Bilvask om vinteren må jo også til. Da bør du sørge for å blåse eller tørke vekk vannet rundt dørhåndtakene etter vasken. Speilene er også noe som må passes på. De har jo en funksjon slik at de kan folde seg inn. Denne funksjonen kan endres i “Controls” under «Vehicle», og du finner knappen der som heter «Mirror Auto-Fold». Slå den av og du slipper at speilene åpner og lukker seg hver gang bilen låses opp eller igjen, og på det viset skånes motoren i dem.

TOCNs medlemsfordel:

I dag vil vi fortelle litt om Foliering Senter, en av våre mange samarbeidspartnere. De startet opp i Fredrikstad, og er der fortsatt, men har nå fått seg et hovedkontor i Oslo. Her har de stor og god plass å boltre seg på. Hos Foliering Senter står ekspertisen klar, og mange av de ansatte har over 8 års erfaring innenfor solfilm, foliering, dekor, Xpel og profilering. Kommer du med bilen din hit, så får den en grundig vask og pleie før arbeidsoppdraget går i gang. Hele behandlingen kan ta en til to dager, litt avhengig av type oppdrag. Foliering Senter har oppdrag både for det private markedet og for den offentlige sektoren. 10 års garanti gjør dette til et godt sted å henvende seg.

Logg deg inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren