2. desember i TOCNs Julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs Juletips:

Når uværet setter inn for alvor, er det veldig godt at bilen er utstyrt med vindusviskere. God sikt er et must som sjåfør, men viskerne må behandles forsiktig. På fossilbilen vi kjørte tidligere, var det lett å dra viskerne opp fra ruta, men slik er det ikke på Tesla.

Viskerne kan kun løftes ca 10 cm ut fra ruta, med stor forsiktighet. En annen funksjon som er kjekk å vite om da, er at når viskerne så skal skiftes ut, så kan de settes i “Wiper Service Mode”, som du finner under “service” i oppsettsmenyen. Viskerne flytter seg da til midt på ruta og står klare for å bli byttet ut.

TOCNs medlemsfordel:

Matter spesiallaget for Tesla!

Ingenting er så kjedelig som å dra med seg søle eller vann inn i bilen. De ulike sesongene i Norge består jo av både solskinnsdager og uværsmareritt, og derfor er det greit å beskytte bilene litt ekstra innvendig. En matte er ikke bare en matte, og til Teslaen er det flere valgmuligheter. Du kan ordne deg med de originale Tesla-mattene som kjøpes hos Tesla, eller du kan kikke på våre samarbeidspartnere, som leverer skreddersydde matter til bilene. Teslaen fortjener vel kun det beste, ikke sant?

Svensk MattDesign holder til i Strømstad. Der syr de spesialtepper for mange ulike typer av biler, også båter, og det har de gjort i hele 30 år. Til alle Tesla-modellene har de laget flotte matter i mange farger og kvaliteter, og har du lyst til merke bilen litt ekstra, så kan det broderes logo etter ditt eget ønske. Dessuten levers mattene ferdig impregnert til TOCNs Tesla-eierne.

Gytis Autek AS, matter og skvettlapper, er den andre samarbeidspartneren som trekkes fram nå i TOCNs julekalender. Her kan alle TOCN-medlemmer få matter til gulvene i Teslaen, og det er lett å finne riktige matter til din modell. I tillegg kan du få skvettlapper til bilen. Det kan jo være du synes det er greit å kunne beskytte lakken litt ekstra mot steinsprut en sur vinterdag?

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnernes sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren