23. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

En av de tingene som kan være ganske så frustrerende, er når FOB, altså nøkkelen, til Teslaen ikke får låst opp dørene. Da står man der da, og lurer hva nå? Ja, du kan jo bruke appen på telefonen, men står du i et område uten nett, så er du like langt. Som oftest er feilen et flatt batteri i FOB-en. Skifte av batterier kan du få gjort på et servicesenter, men det er like lett å gjøre det selv. Og husk å bytte batteriet i begge FOB-ene samtidig (de bør også bringes med til bilen, slik at systemet kan verifisere at begge nøklene har gode batterier. Dersom ikke, vil kanskje varsel om dårlig batteri vedvare).

Nesten alle dagligvarebutikker fører batterier som passer til Model S. Litt vanskeligere med Model X, for da må du oppsøke en elektronikkbutikk. Til Model S skal det stå CR2032 på batteriet, og til Model X skal det stå CR2354 B/N (Kjell & Co. er faktisk en av de få som fører denne varianten). Bruk en bitte liten skrutrekker til å åpne lokket på undersiden av FOB-en, men vær forsiktig. Det finnes infovideoer på YouTube du kan kikke på også. Det er ganske lurt å ha med seg ekstra batterier i bilen, for disse batteriene brukes jo fort opp, om du er mye på farten.

Det er for øvrig mulig å komme inn i bilen med FOB selv om batteriet er flatt. Se følgende side for detaljer. 

TOCNs medlemsfordel:

Poleringskongen holder til på Gjøvik og er en av de nyeste samarbeidspartnerene til TOCN denne høsten. Dette er et godt etablert firma som har holdt på de siste 12 årene. Her kan du få alt av behandlinger til bilen din, fra utvendig vask til komplett restaurering. Men det er mange andre tjenester også, som alle står til din disposisjon, så her kan det velges fra øverste hylle. Her får du utført polering, lakkrens og Dropp Off Keramisk Lakkbeskyttelse med 5 års garanti. Du kan få reparert småskader, og til det tilbyr de Smart Repair. Rutereparasjon og ruteskift, pålegging av solfilm og støydemping av bilen din utfører de også. Og er det innvendige skader, utfører de full rens av bilen med luktfjerning og skinnreparasjon. Ingenting er utelatt hos Poleringskongen på Gjøvik, så sjekk ut nettsidene deres og bli mer kjent med tilbudene. Ekstra rabatter for alle TOCNs betalende medlemmer.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren