24. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

God Jul ønskes alle norske Tesla-eiere fra Tesla Owners Club Norway!

TOCNs juletips:

Det å bli betalende medlem av Tesla Owners Club Norway anbefales til alle som er Tesla-entusiaster. Klubben ble startet opp i 2013, etter ønske fra flere Tesla-eiere på sosiale medier. Samtidig ble ladefondet opprettet, for å kunne sponse ladepunkter på sentrale, men litt grisgrendte steder, langt unna superladere. På steder det allerede finnes offentlige ladeplasser, legger ladefondet ut CHAdeMO-adaptere slik at Teslaene enkelt kan lade disse også.

Pr. i dag har TOCN vel 30 gode samarbeidspartnere som gir medlemsrabatter, og flere samarbeidspartnere kommer fortløpende til. TOCN arrangerer mange treff på ulike steder i landet i løpet av året, mange av dem i samarbeid med Tesla Norge. Isbanekjøring på vinteren og landstreff på forsommeren er to av høydepunktene i klubben. TOCN har plass til mange flere medlemmer, så bli med du også da!

TOCNs medlemsfordel:

I dag får du TOCNs langvarige samarbeidspartner Dekkmann og deres tilbud til betalende medlemmer som en liten gavepakke til jul. Her kan du kjøpe deg den felgen og det dekket som passer akkurat til din Tesla, nettopp for å få bilen til å bli akkurat så flott som du tenker at den skal være. Skadegaranti får du med på kjøpet, og her spør de ikke etter hvorfor eller hvordan skaden har oppstått. Klarer ikke Dekkmann å utbedre skadene, får du nytt dekk. Også dekkhotellet hos Dekkmann er stort og innholdsrikt. Her er alla dekkene forsikret, og god pleie får dem under oppholdet. Både dekk og felger rengjøres, lufttrykket sjekkes, sensorene og mønsterdybden kontrolleres, og er dekkene blitt nedslitte etter sesongen, da gir de deg beskjed om det. Dette er bare noen av tilbudene fra Dekkmann, så sjekk ut selv.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren