22. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Noen gode regler når det gjelder lading på superladeplassene, er fint å ha i bakhodet når du ankommer med din Tesla. Viser vi hensyn til hverandre, blir dagen god for alle. En gjenganger på Facebook-gruppene, er søppel rundt ladestolpene og ellers på plassen. Finn nærmeste søppelkasse, eller ta ditt eget søppel med hjem. Når du rygger deg inn til ladestolpene, så rygg godt inntil, slik at ladekabelen ikke strekkes unødvendig. Er det kø av mange som behøver lading, så flytt bilen din når du har ladet nok til å komme deg videre til neste superlader, eller helt hjem til din egen lader i garasjen. Står du for lenge på laderen når bilen er ferdigladet, kan du bli ilagt ladegebyret «idle fee». Dette får du også varsel om i appen på mobiltelefonen din. God kultur og god tur!

TOCNs medlemsfordel:

I dag presenterer vi vår samarbeidspartner Scandic Shine AS og Bilpleiebutikken.no som befinner seg på nett. Fem fysiske butikker ligger i Fredrikstad, Oslo, Bergen, Drammen samt i Trondheim, hvor sentrallageret også ligger. Her kan kundene hente varene selv, om de ønsker det. Scandic Shine AS og Bilpleiebutikken står klare til å hjelpe deg om du ønsker å få en skinnende blank bil. Merkevarene de fører er mange og merkenavn som Scholl Consepts, Chemical Guys, Polish Angel, Swissvax, Kwazar, WAXD og CAR Pro er noen av merkene i deres store utvalg. Har du lyst til å lære mer om profesjonell bilpleie, så holder de kurs hvor tips og teknikker læres bort. Er det din bil som skal bli den blankeste av alle og skinne som stjerne inn i julen? Sjekk ut linkene til de gode rabattene som TOCN-medlemmer kan oppnå.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren