21. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Lading på Teslas egne superladere, med kortbetegnelsen SuC, er gratis for dem som har superlading inkludert. Her er det bare å plugge seg til, men det er kjekt å vite at ladestolpene er satt opp i et system. To ladestolper deler samme strømforsyning, og de er merket med A og B og samme tall (eksempelvis 1A og 1B). Kommer du til superladerne, og det er god plass; sørg for å finne et ledig par, for da får du raskest lading av bilen din. Kommer du som nummer to, og lader på den andre laderen i paret, så får du det som er igjen av totaleffekten. Ladingen av bilen vil da fort ta mye lengre tid. Dumt nok når du har det travelt, så kikk nøye etter når du ankommer plassen.

Lading på superlader,
A-B -Oppsett fra noen SuC

TOCNs medlemsfordel:

I Kristiansand, 200 meter fra Teslas servicesenter i Sørlandsparken, ligger Bilens Utseende AS. Dette firmaet er en av våre samarbeidspartnere på Sørlandet, og de har gode rabattavtaler for TOCNs betalende medlemmer. Her får du folie som sprayes på bilen og blir liggende som en om det var en vanlig billakk, men mye sterkere og bedre holdbarhet enn vanlig tradisjonell folie. Bilens Utseende AS legger også solfilm på de rutene du måtte ønske, og den har de livstidsgaranti på. Bilpleie med coating utviklet for norske forhold, chrome delete, salg av dekk og felger samt dekkhotell, kan de også tilby. Klikk deg inn på lenken til Bilens Utseende AS og se om det er noe du har lyst til å prøve.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren