20. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Når det gjelder bombrikkeproblematikken, finnes det mange løsninger på dette. Noen synes at bombrikken er skikkelig stygg å se på når den plasseres slik som det er beskrevet i informasjonen som følger med bombrikken. Derfor er det mange som har funnet andre kreative plasseringer, som eksempelvis bak «nosecone» (for de eldste bilene), øverst i bakruta – eller mellom plastdeksel og dashbordet, like over den lille skjermen. Da må man bruke et plastverktøy for å få åpnet dekselet på skikkelig vis, uten å ødelegge noe. På Model X kan bombrikken også plasseres midt på, helt øverst på den kjempestore frontruta. Her er det sånn sett fritt valg, det viktigste er at bombrikken registreres ved passeringer. Dersom passeringer ikke registreres elektronisk, er sjekk av fotograferte passeringer en manuell jobb som må til for bomselskapet. Dette koster penger, så gjør det du kan for at dine passeringer blir registrert automatisk.

TOCNs medlemsfordel:

Ruyters Premium Car Care er TOCNs aller nyeste samarbeidspartner. Dette firmaet holder til i Sandnes, og her kan du få mange ulike behandlinger på bilen din. Keramisk lakkforsegling, Modesta Glass Coating, lakkbeskyttelse med Swissvax  og innvendig interiørrens, er noe av det som står på lista hos Ruyters. Innehaveren Bjarne Ruyters startet opp med å vaske naboenes biler som åtte-åring, og etter dette har bilpleie blitt en lidenskap for ham. Begynte å jobbe som bilklargjører hos Porsche Center Stavanger, og i 2016 fikk han igang sin egen bedrift. Her setter han sin ære i å yte kvalitet, og alle bilene blir behandlet slik bare en lidenskapelig bilentusiast kan gjøre det. Gå inn på linken til Ruyters, finn det tilbudet du ønsker deg, og benytt deg av TOCNs rabatter på prisene.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren