19. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Det er mye å forholde seg til når en kjører Tesla på vinterføre, og ett tips i dag gjelder alle Teslaene med bakhjulstrekk. Da anbefales det faktisk å kjøre med Regen LOW. Dette er for å unngå sleng når det plutselig er blitt litt glattere forhold enn vanlige saltede slapseveier. Kjør trygt, og avpass farten er også et bra tips, uansett vær og føreforhold.

TOCNs medlemsfordel:

Imponerende hele 75 butikker over hele landet, samt en stor nettbutikk, står til disposisjon for deg hos TOCNs samarbeidspartner BilXtra. Her får alle TOCNs betalende medlemmer gode rabatter på prisene. BilXtra er Norges største faghandelkjede og har kjente merkevarer i hyllene, slik som Thule, Bosch, Cybex, Strands Belysning og Autoglym/Meguiars bilpleie. BilXtra gir også bort gode råd om vedlikehold, rengjøring og sikkerhet i ditt bilhold. Og som en gratis Xstra-service monterer de vindusviskere, Thule takstativer, takbokser, sykkelstativer og setter inn barnebilstolen for deg slik at monteringen blir riktig og har den sikkerheten den skal gi. Sjekk ut BilXtra i dag.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren