1. desember TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Det er mange som sliter med dugg på innsiden av vinduene i Teslaen på vinterstid, men også ellers i året. Følelsen av å kjøre i blinde kan være ganske skremmende de gangene duggen kommer helt plutselig, uten forvarsel. Da er trikset å trykke på det lille viftesymbolet på midten, nederst på den store skjermen

Det anbefales også å ha A/C ON hele tiden, og bruke manuelle innstillinger. Og vips, så forsvinner duggen ganske kjapt. Forvarming av bilen er også lurt. Godt å sette seg i en varm bil.

TOCNs medlemsfordel:

Nå må dere sjekke ut Superprint. Her har TOCN supertilbud til alle sine medlemmer, med rabatterte tilbud liggende i den superlange prislisten som dekker det meste. Alt fra helfoliering, interiørfolie og solfilm kan du få her. Og er du lei av de blanke chromelistene, så er det en smal sak å bytte farge på de også. Medlemsprosentene gjelder også hos deres avdeling ALPHA Superdesign. Både Superprint og ALPHA finner du dessuten på egne Facebook-sider.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på Superprint sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips