18. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Vintertipsene når kuldegradene herjer, er en god ting å få med seg. Har du sjekket ut Range Mode? Den kan settes på ON om du bare skal en liten kjapp tur med bilen. Da blir ikke batteriet oppvarmet, og forbruket blir lavere. Er du på hyttetur og ønsker 30 minutters forvarming på bilen når bilen er veldig kald, eller du skal lade på superlader etter en kort kjøretur, så er Range Mode OFF den innstillingen du bruker.

TOCNs medlemsfordel:

I bilbyen på Ensjø i Oslo ligger samarbeidspartneren SWITCH Custom Car Wraps. Disse har spesialisert seg på foliering av Teslaer. Her kan kundene komme med sine drømmer, innspill, nye ideer og fantasier om hva som kan la seg gjøre. Alt tas godt imot, og SWITCH hjelper gjerne til for å få til en foliering som kundene liker. Er kunden plutselig blitt trett av folien, eller skal selge bilen, og det er ønske om å fjerne folien igjen, så gjøres dette kvitt og fritt. Kikk inn på SWITCH Custom Car Wraps og finn ut om dette er noe for deg og din bil.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren