17. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Og så er «snippesken» pakket, ungene satt fast i setene sine, og hele familien drar på juletur. På vei til svigermor er det kanskje en eller flere ferjeoverganger også, med den utfordringen det kan innebære. En Tesla er nemlig en ganske følsom bil, og ferjer vipper den fort av pinnen. Helt plustelig kan bilen begynne å hyle aldeles forferdelig, midt under den ellers fredelige ferjeturen. Meldinger dropper også inn på appen, om du sitter i ferjekafeen og nyter en god middag. Da kan det være lurt å vite at det går an å slå av alarmen før du forlater bilen. Slå av funksjonen «Tilt/Intrusion» som du finner under «Safe & Security», og ferjeturen blir den avslapningen du ønsker deg.

TOCNs medlemsfordel:

To firmaer presenteres i dag, og begge to har gode samarbeidsavtaler for TOCNs medlemmer. GP Hjelde ligger i Verdal, utenfor Trondheim, og er et firma som startet opp i garasjen som en hobbyaktivitet på gården der i 2011. Etter hvert som etterspørselen ble stor, måtte det bygges nye og større lokaler. Her legges det på solfilm, dekor, folie, lakkbeskyttelse, reklame og markedsføring – helt etter kundens behov og ønsker.

Bor du i Drammens-området, er det hos Scandinano AS du kan levere bilen din. Dette firmaet startet også opp i et lite lokale, men måtte flytte til en større og mer sentralt bygning etter hvert som etterspørselen av tjenestene vokste. Solfilm, foliering, bildekor og profilering er også noe dette firmaet gjør, og de tilpasser seg etter kundenes behov. Dessuten er Scandinano AS størst i Norge når det gjelder Tesla Carbon Styling med 100 % ekte karbonfiber. Kikk innpå firmaenes nettsider og kontakt dem om du ønsker deres tjenester til TOCNs medlemspriser.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren