16. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

I julen kan bilen bli stående noen dager, uten å bli kjørt en eneste meter. Da er det godt å vite at det er helt normalt at det forsvinner noen kilometre i rekkevidden. Dette skjer fordi bilens datamaskiner og appens tilkobling til nettet holdes i live hele tiden. Slikt forbruk kalles også noen ganger «Vampire Drain», og kan faktisk oppleves litt dramatiskt. Bilens strømforbruk justeres under “Display”, der det står Energi Saving ON/OFF. Selv om det oppfordres til å ha bilene «Always Connected», er det greit å slå av dette, dersom bilen blir stående stille over lengre tid. «Smart Preconditioning» er en annen funksjon som bør slås av. Den knappen finnes under “Vehicle”. Strøm spares, og rekkevidden økes.

TOCNs medlemsfordel:

Tar du turen ut til Hagan i Nittedal, så kommer du til Grand Auto Design AS. Disse har spesialisert seg på helfoliering av biler, og noen ganger kan det jo være ekstra stilig å ha en farge på bilen ingen andre har. Har du lyst til å beholde den originale fargen, kan du velge å legge på «Paint Protection». Dette får  du i ulike pakkeløsninger, og du velger selv hvor på bilen du ønsker ekstra lakkbeskyttelse. Solfilm på rutene ordner de også, samt «Chrome delete». Og, vil du ha det lille ekstra, kan de lage din egen ønskede grafiske design. Kikk på nettsiden til Grand Auto Design AS og se nærmere på tilbudene deres til TOCN-medlemmer.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren