15. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Creep Mode er en artig funksjon som kan brukes når du ønsker at bilen skal bevege seg sakte forover eller bakover idet du slipper bremsepedalen. Ønsker du at bilen skal stå i ro med en gang du slipper opp bremsepedalen, må du slå denne funksjonen av. Fordelen med Creep ON er at når du skal inn et trangt sted, så kontrollerer du enkelt bilen til å kjøre sakte og kontrollert, og enda saktere ved å trykke ned bremsepedalen. Da har du en roligere kjøring i meget sakte fart, og unødvendige hendelser elimineres. Valget finner du i menyen, under fanen “Driving”.

TOCNs medlemsfordel:

Elbildeler AS er den nettbutikken du handler i om du plutselig oppdager at en slitedel er moden for utskiftning på Teslaen din. Nettbutikken har det du behøver for å kunne vedlikeholde bilen din på en god måte, og butikken satser alt på å gi TOCNs medlemmer de beste tilbudene. Om du ikke finner det du trenger i nettbutikken, står de parat til å hjelpe deg med en gang du tar kontakt.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren