14. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

TOCN har som en av sine hovedoppgaver å sørge for at det finnes muligheter for lading av Teslaer på andre ladestasjoner enn Teslas egne superladere. Derfor har vi organisert et ladefond med bidrag som kommer inn fra dem som registrerer seg som Signaturmedlemmer.

For at Teslaene skal kunne lade på hurtigladere, må det en overgang til, et såkalt CHAdeMO-adapter. Dette kan kjøpes hos Tesla, eller man kan låne et adapter TOCN har plassert ut rundt omkring i Norge (og Sverige). Kart over disse ligger på www.tocn.no/chademoutlan/.

TOCNs medlemsfordel:

Trenger du utstyr til din Tesla, er samarbeidspartneren noFuel.no et sted å handle. Her får du gode rabatter på elektrisk utstyr som er kjekt å ha. Mange forskjellige ladekabler og ladebokser kan de skaffe. Har du lyst til å bruke bena litt mer enn til bare å sitte i Teslaen, kan de skaffe deg en fin elsykkel også. Da får hjertet og bena trimmet sånn passe, og du er fortsatt elektrisk.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren