13. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

I dag, på Lucia-dagen, passer det bra å nevne litt om lysbruken på Teslaene. Vi ønsker jo å bli sett i trafikken, både om kvelden og om dagen. Men, for at baklysene skal lyse på dagtid, må du selv sette det på. Lysinnstillingene finner du når du trykker på bilen nederst i venstre hjørne på den store skjermen. Da spretter menyen opp med Quick Controls øverst og du vil se at bilen som oftest står i “Auto”. Trykk på en av de andre valgene, og dermed virker baklysene også. Dette må du gjøre manuelt hver gang du skal ut og kjøre. Tenn lys, og du vil synes, for alle på din vei….

TOCNs medlemsfordel:

Bilkomponenter er en god samarbeidspartner med TOCN, og de har utrolig mange morsomme ting til Tesla. Om man ønsker kontakt med Bilkomponenter, kan de besøkes på Kløfta, men det er ikke butikksalg der. Det er i nettbutikken deres du skal handle. Nå er det jo lov til å sette på mere og bedre lys på bilene, og Bilkomponenter har mange forskjellige løsninger for dette og dessuten masse annet tilbehør. Ingen grunn til å kjøre i mørket lenger. Ønsker du deg annet utstyr, som dashbordkamera, lydisolering og oppgradering av stereoanlegget, så logg deg inn og kikk på alt de har å tilby.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren