12. desember i TOCNs julekalender 2018

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCNs juletips:

Det kommer mange meldinger på skjermene i Teslaen som handler om hvordan bilen har det til enhver tid. Ett av symbolene som kan vise seg nå på vinterstid er et snøkrystall på batterivisningen. Det er ikke værmelding for store snøfall, men det betyr bare at batteriet er kaldt og du får mindre rekkevidde. Dette er også markert med blått i den grønne delen i batterivisningen på skjermen. Ser du dette tegnet, er også sjansen for lav ladeeffekt også til stede. Les mer om dette i vår Ladeveiledning.

TOCNs medlemsfordel:

Har du ønske om å behandle Teslaen din som det klenodiet den er, så må det skikkelig utstyr til. Dette kan TOCNs samarbeidspartner Bilnerden.no hjelpe deg med, og nettbutikken deres er åpen 24/7. Firmaet ble startet opp som en hobby i en dobbel garasje i Søgne, men etter hvert vokste nettbutikken seg større, og flyttet inn i egne store lagerlokaler. Målet til Bilnerden.no er å levere produkter til bilpleie med den høyeste kvalitet til laveste pris og hurtigst levering, for å kunne gi kundene de blankeste og reneste bilene. Et hårete mål som de jobber iherdig med, og fornøyde kunder er det beste de har. Er du i nærheten av lageret i Søgne, kan du faktisk hente varene dine selv, etter at du har bestilt og betalt i nettbutikken. Sjekk ut Bilnerden.no og bli kunde du også med TOCNs medlemsrabatter.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnerens sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Legg igjen den første kommentaren