Vinnere av TOCNs fotokonkurranse «Tesla i høststemning»

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Endelig kan vi presentere vinnerne i TOCNs fotokonkurranse hvor det var Teslaer i høststemning som skulle knipses. Og igjen var det utrolig mange flotte bilder som ble sendt inn. Her kan du ta en titt på vinnerbildene!

Noen hadde tatt for seg den grå høststemningen, naturen i forandring, regndråper liggende som perler på bilen, spennende skyformasjoner, mange Model X med vingene oppe – klare til å innta passasjerer eller fly avsted i høstfargene. Noen hadde sendt inn artige redigeringer på sine bilder, og Tesla i miljø er alltid godt å se på, uansett om det er gamle bygninger eller nye bygninger som er med på å understreke Teslaens fine former. Og noen hadde sendt inn sine utrolig morsomme motiver med kostymer og artige vinklinger.

En vanskelig utvelgelse ble foretatt, og juryen landet i denne fjerde runden på følgende tre vinnere som får hver sin oppmerksomhet tilsendt i posten, med hilsen fra TOCN.

Førstepremievinneren i runde fire er Thilo Bubek. Han gruset alle de innsendte bildene med sin nydelige høststemning, en fantastisk disposisjon i bildets utsnitt og format, de varme fargene og ikke minst sjarm med sin veteran-Tesla.

På andreplass kommer Eirin Isaksen. Hun har fanget inn høststemningen med sin blå Tesla i et sterkt fjellparti. Flotte farger som viser at naturen er like viktig og at Teslaen ikke kun er en utstillingsbil, men også en bil som faktisk kan brukes utenfor allfarvei.

Tredjeplassen i denne runden, går til anonym fotograf. Her er det malerisk nydelig med den svingende veien i bakgrunnen som understreker og lager en fin bakgrunn i bildet sammen med deilige høstfarger.

Gratulasjoner og premier sendes til vinnerne.

Og – den aller siste runden i TOCNs store fotokonkurranse 2018 er allerede i gang! Tema er «Tesla i julestemning». Hold kameraet klart for å fange inn den magiske julestemningen sammen med Teslaen.

Her kan du bli med i årets siste konkurranse:
https://www.tocn.no/2018/11/tocns-fotokonkurranse-2018-siste-runde-tesla-i-julestemning

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver