TOCNs fotokonkurranse, 3. runde

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I sommer har fotokonkurransen vist seg å være enormt populær, og denne gang var det over 90 innsendte bilder å velge mellom. At det da kan ta litt tid før vinnerne er kåret, er ganske naturlig. Men nå er tredje runde med temaet «Sommer og Tesla-gleder» endelig avgjort!

Denne gang måtte vi kåre vinnere i to kategorier, for å kunne yte litt rettferdighet overfor den store bildebunken. Det ble nemlig spurt om ferierelaterte bilder i denne runden, så da var det ganske naturlig å premiere bilder hvor også familien deltok. Dette er en uhøytidelig konkurranse, og det er utrolig mange gode bilder som ikke blir premiert. Derfor har vi, i tillegg til de tre vinnerbildene, valgt å vise frem ytterligere tre flotte bilder som alle får hederlig omtale.

Kos dere med bildene nedenfor. Gratulasjoner sendes til rundevinnerne, og premier kommer.

Det er straks klart for runde nummer 4, og det er mulig å allerede nå sende inn dine bidrag. Temaet for denne runden er «Tesla i høstsemning».
Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no. Emnefelt skal være: «Tesla i høststemning».
Du finner konkurranseregler og annen informasjon rundt konkurransen her: https://www.tocn.no/2018/02/tocn-fotokonkurranse.

Motivserie 1: Biler i spennende miljø
Vinner av denne rundes førstepremie er dette bildet, tatt av Magne Bredo Finslo, hvor Teslaen speiles i et vindu. Her stemmer alt både når det gjelder dramatikk i skyene rundt, linjene og det fantastiske speilbildet med Teslaen i et gyllent skjær.

Første hederlige omtale i fotokonkurransen går til dette bildet, tatt av Tommy Ovesen, med tørrfiskstativer i bakgrunnen. Her er det gode linjer, duse og deilige farger som samstemmer med bilen.

Hederlig omtale går også til dette bildet, tatt av Erlend Kristensen. Her er det de grønne fargene som bærer bildet og gjør det godt å se på. Hestene i bakgrunnen gir bildet et levende inntrykk, slik at det ikke ser ut som et oppstilt bilde. Åsen i bakgrunnen av bildet speiler også i bilen, uten å være direkte etterligning. En blir glad av å se på dette bildet.

Motivserie 2: Folk og Tesla på ferietur
Det kom inn mange morsomme og flotte feriebilder til vår konkurranse denne gang. To av bildene i denne kategorien blir premiert.

Andreplassen i denne runden kommer fra klassen for feriemotiver og går til dette bildet, tatt av Jan Ingolf Nielsen. Her kan man ane lengselen etter å komme seg av sted på ferietur hos det lille barnet, som står med ferdigpakket pose, klar til nye eventyr i en fantastisk bil. Nydelig og stemningsfullt bilde.

Tredjepremievinneren i denne runden kommer også fra klassen for feriemotiver og er bildet nedenfor, tatt av Carina Larsen. Energien bobler over hos disse jentene under et pitstopp på fjellet. Fint komponert og morsomt å se energien.

Tredje og siste hederlige omtale i sommerens fotokonkurranse går til dette feriebildet, tatt av Tommy Ovesen. Koselig ferieminne av barna som er stolte av de flotte elektriske brettene sine og glade for å være med på en helelektrisk ferie.