Høstbilder ønskes i 4. runde i TOCNs fotokonkurranse

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Selv en skitten Tesla kan lage et stemningsfullt bilde når det er høstlige farger som dominerer. Bli med i 4. runde av TOCNs fotokonkurranse 2018

Årets varme sommer er på hell og høsten lurer rundt hjørnet, sammen med 4. runde av TOCNs store fotokonkurranse. Snart kan vi boltre oss i deilige høstfarger, og med en Tesla som fotomodell, kan det ikke bli feil.

Temaet for denne fjerde runden er altså: «Tesla i høststemning». Her gjelder det å fange bilen i søkeren på kameraet ditt, sammen med alle de deilige høstfargene. Jeg gleder meg til å se bildene denne runden, og for å sette dere litt i gang har jeg tatt med et høstbilde av min skitne Tesla. Ja, det er mye søle når det er høst, men virkeligheten er også barsk. Så ut på tur i all salgs vær, eller let etter gamle blinkskudd i albumene som passer til denne fjerde rundens tema.

Siste frist for innsendelse av høstbilder er 31. oktober 2018.

Vinnerbildene i hver runde vil få plass i TOCN-kalenderen for 2019, og rundevinnerne vil også motta hver sin kalender. De tre beste bildene i hver runde blir premiert, uansett om du er betalende medlem eller ei, og premiene kommer i posten. Det beste bildet av alle de innsendte velges ut i slutten av 2018 eller i begynnelsen av 2019. Hovedpremien, Tesla vegglader (TWC) eller Teslas CHAdeMO-adapter, er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne! Så da er det bare å melde seg inn

Siste frist for innsendelse av bilder er altså 31. oktober 2018
Husk å merke bildenes filnavn med ditt navn og telefonnummer, samt at mailen(e)s emnefelt merkes med «Tesla i høststemning».
Dine bilder sendes til konkurranse@tocn.no.

Innsendte bilder blir presentert av TOCN og delt på Facebook, slik at alle får se de flotte bildene som kommer inn. Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles til TOCNs disposisjon.

Bli med i fotokonkurransen, for dette er gøy!

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien altså er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En eller to profesjonelle fotografer blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

Tekst og idé: Journalist Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren