Mistenkelig bruk av referralkoder ved kjøp av Tesla

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I den senere tid er det fremkommet at enkelte personer/eiere har utnyttet Teslas referralprogram, og således skaffet seg en rekke salg som ikke er i tråd med Teslas regler for dette programmet.
Vi i TOCN ønsker derfor å forsøke å kartlegge hvor utbredet dette problemet er, og samtidig bistå Tesla med tips til hvor i organisasjonen de bør konsentrere sin etterforskning.

Vi ber deg derfor om å fylle ut skjemaet nedenfor. Dette vil ikke bli oversendt Tesla, men de vil fra oss få tilsendt et anonymisert og godt grunnlag for hvor de skal søke etter spesifikke ansatte i sin organisasjon.

Det første valget du får er hvorvidt du ønsker å forbli anonym eller å bistå Tesla med ytterligere informasjon i etterkant, slik at de kan styrke sitt bevis mot enkeltpersoner innen selskapet. Vi håper du tar deg tid til å vurdere om du er villig til å hjelpe dem i dette arbeidet, eller om du ønsker å forbli anonym.

Dersom du ikke kjenner navnet på den personen hos Tesla som registrerte ditt kjøp (eller bruk av referralkode), skriver du ingenting i det feltet.

Send oss gjerne en mail, dersom du har ytterligere viktig informasjon: post@tocn.no

Legg igjen den første kommentaren